• Novo
Okrugli Plažni Ručnik Pokrivač Braon Čovječanstvo Portret Bijeli Crveni Basenji Pas Stare Putni Krug Kružni Ručnici Mat Tapiserija Plaža Bacanje

Okrugli Plažni Ručnik Pokrivač Braon Čovječanstvo Portret Bijeli Crveni Basenji Pas Stare Putni Krug Kružni

Stupnjevi:
KM 7.54

Iznos
Tova je dostupna

Lako stane dvije odrasle osobe koje leže na ovom pokrivaču za plažu.Idealno za peškire za plažu, prostirku za jogu, kačenje na zid, stolnjak, spavaonicu, pokrivač za krevet, prozorsku zavesu, druge peškire za kućni dekor možete prati ručno i u mašini za pranje veša. Samo ga objesite vani nekoliko minuta i možete ga brzo koristiti bez ikakvog mirisa plijesni. Lako stane dvije odrasle osobe koje leže na ovom pokrivaču za plažu. Idealno za peškire za plažu, prostirku za jogu, vješanje na zid, stolnjak, spavaonicu, pokrivač za krevet, prozorsku zavjesu, ostalo uređenje doma. Peškiri za plažu mogu se prati ručno i u mašini za pranje veša. Samo ga objesite vani nekoliko minuta i možete ga brzo koristiti bez ikakvog mirisa plijesni.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.