• Novo
Sofia farmerke by Sofia Vergara ženska Mini suknja sa zakrivljenim Porubom

Sofia farmerke by Sofia Vergara ženska Mini suknja sa zakrivljenim Porubom

Stupnjevi:
KM 14.00

Iznos
Tova je dostupna

Klasični stil cijelim putem sa traper mini suknjom Sofije Vergare. Bezvremenska, ali u trendu, ova suknja koja ide sa svime sigurno će zaslužiti mjesto u vašoj vječnoj garderobi. Zakrivljeni, pohabani hem kanališe 70-te i dodaje oštro ažuriranje ovom stilu koji morate imati. Isključivo na. Za našu zajednicu koja govori španski : pokažite klasični stil uz traper minicu Sofije Vergare. Ova suknja koja nikada ne izlazi iz mode kombinuje se sa svime i sigurno će zaslužiti svoje mjesto u vašoj garderobi odjevnih predmeta za cijeli život. Threadbare prsten sa oblinama kanališe stil 70-ih i daje hrabar dodir ovom osnovnom odjevnom predmetu. Isključivo u. Materijal : 98% pamuk/2% Spandex/98% pamuk; 2% likra. Održavanje : perivo u mašini/ perivo u mašini. Zemlja porijekla : uvezena/uvezena stavka. Veličina : Model je 5 '9" i nosi veličinu 4/model je 5'9" i nosi veličinu 4. Fit : polu-opremljen/polu-opremljen struk. Dužina : Mini Suknja; 17" duga/Mini suknja; 17 " duga. Zatvaranje : dugme zatvaranje sa zip fly/dugme zatvaranje sa zip fly. Džepovi : stil s pet džepova/ dizajn s pet džepova. Karakteristike : zakrivljeni izlizani RUB; bez podstavljenog/Ruedo ratado con curvas; bez podstavljenog. Traper Mini Suknja za žene iz Sofia Jeans by Sofia Vergara. Sofia farmerke od Sofije Vergare. Postoji nešto u kulturnoj mešavini, zavodljivosti i energiji ove odeće zbog čega se osećate samouvereno-nosite nešto što apsolutno volite.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Haljina Za Čišćenje

KM 7.00

Ženski Vizrez labavi rukav sa elastičnim strukom štampana haljina Mini Dress Features : 1.It izrađen je od visokokvalitetnih materijala, izdržljiv za vaše svakodnevno nošenje2.Moda, r

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.