• Novo
Trake Polusušene gel naljepnice za nokte UV lampa potrebni gel oblozi

Trake Polusušene gel naljepnice za nokte UV lampa potrebni gel oblozi

Stupnjevi:
KM 12.82

Iznos
Tova je dostupna

Opis16 traka Polusušene gel naljepnice za nokte UV lampa potrebni gel omotači karakteristike : Potpuno novi i polusušeni gel oblozi, sa ogromnim varijantama boja i dizajna uzoraka, savršeno će zadovoljiti vaše dnevne modne potrebe. Uživajte u manikiru od sadavrlo lako se stavlja, turpija i UV svjetlo za samo nekoliko minuta. Uklanjanje je također prilično jednostavno, ljušti ih drvenim štapićem ili prstima.Želite imati manikure u salonskom stilu po mjeri? Naš gel komplet za nokte je definitivno najbolji izbor. Odlično ćete se zabaviti praveći manikir kod kuće ili u kancelariji umjesto noktiju salon.No potrebno je više kaputa jer je već integrisan u naš gel za nokte wraps.No oštećenje noktiju. Mogu trajati do 2 sedmice kada se potpuno osuše UV svjetlom.Specifikacije : materijal : Sticker Type : ZE0439/ZE0440/ZE0441/ZE0442/ZE0443/Ze0444veličina : cca.6x11cm / 2, 36x4, 33inčespackage uključuje : 1/6 listova za nokte Stickersnote : 1.Molimo dozvolite 1-2cm greške zbog ručnog merenja, uverite se da vam ne smeta pre nego što naručite.2.Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarnu boju predmeta. 16 traka Polusušene gel naljepnice za nokte potrebna je UV lampa gel oblozi.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Trim Fle Dizajn SB

KM 2.67

Za kozmetičke alate kojima možete vjerovati odaberite TRIM : američki omiljeni brend kozmetičkih alata od 1947 Nije bitno da li su u pitanju vaše oči, lice, ruke ili noge, pokrivamo va

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.