• Novo
Tajno Blago Visoko Izrezane Gaćice S Leopardovim Otiskom Paket Gaćica

Tajno Blago Visoko Izrezane Gaćice S Leopardovim Otiskom Paket Gaćica

Stupnjevi:
KM 5.49

Iznos
Tova je dostupna

Moderan kratak sa ženstvenim dodirom je ovde, upoznajte tajna blaga Leo čipkasta kratka gaćica. Prednja ploča ove kratke gaćice sadrži poluprozirnu, žakard teksturiranu tkaninu sa leopardovim uzorcima kako bi bile ženske i zabavne. Za dodatni sofisticirani dodir, ova žakard gaćica ima moderan i fleksibilan ukras koji prati liniju struka i otvore za noge. Klasični kratki stil gaćica, ova gaćica se nalazi odmah ispod pupka. Gaćice francuskog kroja imaju visoke otvore za noge koji pomažu u izduženju izgleda vaših nogu za moderan pogled na ovaj klasik. Prednja ploča ovog visokog kroja sadrži poluprozirnu žakard teksturiranu tkaninu sa leopard printom kako bi ih učinila ženskim i zabavnim. Zadnja strana ove gaćice sa punim pokrivanjem dizajnirana je sa satiny-mekanom tkaninom za cjelodnevni komfor. Klasični kratki stil gaćica, ova gaćica se nalazi odmah ispod pupka. Za dodatni sofisticirani dodir, ova žakard gaćica ima elegantan čipkasti obrub koji prati liniju struka i otvore za noge. Ženske gaćice imaju mekanu, pamučnu lajsnu za udobnost.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

WA WONDER WOMAN GAĆICE

KM 0.67

Obucite svoje bešavne bikini gaćice Wonder Woman i osvojite Svijet Bešavna konstrukcija daje vam gladak, udoban kroj ispod odjeće Zvanično licencirano donje rublje Wonder Woman ima po c

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.