• Novo
Tajno Blago Gaćice Siluete Poliester Spande Paket Gaćica

Tajno Blago Gaćice Siluete Poliester Spande Paket Gaćica

Stupnjevi:
KM 7.94

Iznos
Tova je dostupna

Skupljajte i uštedite kada se opskrbite glatkim i udobnim ženskim gaćicama za tajno blago od mikrovlakana. Dizajnirane sa super glatkom i laganom tkaninom za tijelo, ove ženske gaćice su dizajnirane sa tankim gumicama oko noge i struka kako bi bile udobne, na mjestu i u osnovi nevidljive ispod odjeće. Birajte između svih neutralnih boja ili dodajte boje i printove u svoju gornju ladicu kombinacijom modnih boja i printova. 12 pari gaćica u svakom redoslijedu sa asortimanom boja. Ostanite na mjestu, bez vožnje. Lagana, glatka tkanina. Lagane elastike koje pružaju udobno prianjanje za struk i nogu. Bez oznaka za dodatnu udobnost. Kratka silueta sa potpunom pokrivenošću. 87% Poliester / 13% Spandex. Može Se Prati U Mašini.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

WA WONDER WOMAN GAĆICE

KM 0.67

Obucite svoje bešavne bikini gaćice Wonder Woman i osvojite Svijet Bešavna konstrukcija daje vam gladak, udoban kroj ispod odjeće Zvanično licencirano donje rublje Wonder Woman ima po c

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.