• Novo
Ženske pamučne tange mrežaste mašne sa čipkom providnim kanapom za leđa izdubite gaćice sa žicama gaćice ženski donji veš

Ženske pamučne tange mrežaste mašne sa čipkom providnim kanapom za leđa izdubite gaćice sa žicama gaćice

Stupnjevi:
KM 6.00

Iznos
Tova je dostupna

Veličina : Jedna veličina težina : 40-65 KGS zvanično licencirana JESSICA SIMPSON : ženske bikini gaćice; izgleda da laje iz dana u noć. COMFORT FIT : napravljene imajući na umu udobnost, ove bikini gaćice su bez oznaka za cjelodnevni komfor; visoki otvori za noge sprečavaju štipanje i gomilanje, dok cvetni čipkasti uzorak dodaje graciozan dodir ovom ženskom donjem vešu. Stil bikinija : ženski donji veš sa lepo dizajniranim čipkastim leđima i zlatnim logotipom Džesike Simpson leptir; tanga stil pomaže u sprečavanju linija gaćica. Najbolji poklon-savršene ženske gaćice, Odlična izrada, glatki šavovi i ivice. Naš ženski donji veš odličan za haljine, pantalone i farmerke. Ženske pamučne gaćice savršene za dom, vrijeme spavanja i svakodnevnu upotrebu. Poklon za tvoju prijateljicu / majku / baku. Upute za njegu : ručno pranje hladno; ne izbjeljivati; linija suha; ne peglati. Savjeti : Prije Kupovine Pogledajte Našu Tabelu Veličina Kako Biste Odabrali Pravu Stvar Za Vas.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.