• Novo
Curtainking kuhinjske zavjese marokanske pločice Print Tier zavjese Farmhouse Cafe zavjese kratki prozori zavjese za kupaonske ploče Taupe na lanu

Curtainking kuhinjske zavjese marokanske pločice Print Tier zavjese Farmhouse Cafe zavjese kratki prozori

Stupnjevi:
KM 8.00

Iznos
Tova je dostupna

Kuhinjske zavjese s printom marokanskih pločica savršene su za davanje vašeg životnog prostora personaliziranom, elegantnom izgledu, kao i za osiguravanje da je vaša kuhinja primamljivo mjesto za okupljanje porodice ili prijatelja. Ove kuhinjske zavese dolaze u različitim dekorativnim printovima i bojama kako bi zadovoljile vaše potrebe za tretmanom prozora. Ove platnene teksturirane zavjese s klasičnim printom marokanskih pločica su poluprozirne, ali pružaju dovoljno privatnosti. Ove kratke zavjese pokrivaju donji dio prozora, savršeno za kuhinju, vešeraj ili kupatilo za goste. Ove zavjese za seoske kafee dodaju stil i eleganciju vašoj sobi, čine prilično mekan i prirodan izgled vašim prozorima. Perite u mašini na hladno, nežno biciklirajte, ne izbeljujte, sušite u mašini na laganoj vatri, lagano peglajte po potrebi. Posjeta trgovini za zavjese, saznajte omiljene zavjese. Paket uključuje 2 ploče marokanske kuhinjske zavjese za štampanje pločica. Mjerenje : 26"Š x 24"L panel, 52"Š x 24" L set. Ove kuhinjske zavese marokanskog dizajna štampe sa svojim vizuelno čistim linijama daju zavesi Moderan preokret od rustikalnog lanenog platna. Ove zavese za slojeve omogućavaju privatnost, dok omogućavaju malo svetlosti da se filtrira. Uživajte u svojoj omiljenoj emisiji bez odsjaja na ekranu. Ove kuhinjske zavjese izrađene su od izdržljive lanene tkanine sa klasičnom višebojnom cvjetnom štampom, poluprozirne su i pružaju dovoljno privatnosti. Perite u mašini na hladno, nežno biciklirajte, ne izbeljujte, sušite u mašini na laganoj vatri, lagano peglajte po potrebi. Posjeta trgovini za zavjese, saznajte omiljene zavjese.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.