• Novo
Motorna crijeva grijača Odgovara: 2015- Ford F150

Motorna crijeva grijača Odgovara: 2015- Ford F150

Stupnjevi:
KM 144.49

Iznos
Tova je dostupna

Motorna linija gumene robe, uključujući pojaseve i crijeva, kombinira kvalitetne materijale i izvrsnost dizajna koji promoviraju integritet proizvoda i zadovoljstvo kupaca. Proizvedeno s pravim dužinama i širinama za zamjenu crijeva za zamjenu izvorne opreme (OE), oni su jedina crijeva koja preporučuje Ford Motor Company. Motorna creva nude dugotrajnu kvalitetu - etilen-propilen Diolefin Monomer (EPDM) guma koja se koristi u većini burnih crijeva odolijeva toplinu, ulju, masti, antifriz i sve odobrene aditive za rashladno sredstvo. Motorna crijeva grijača Etilen-propilen Diolefin Monomer (EPDM) Guma ojačana jednim cijevi sa jednim Rayon-pletenom cijevi. Pruža otpornost na štetne efekte rashladnih sredstava, antifriza i aditiva. Stoji do visokih pritisaka. Osloboća se pogoršanjem od hemikalija za grijanje, starenje, ozon i neuobičajene. Preporučena od strane kompanije Ford Motor. Odgovara : 2015-2017 Ford F150 6 CYL 3,5 l i više - Dodajte svoje vozilo u naš Widget za provjeru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

HVAC crevo grijača

KM 16.39

Uro dijelovi HVAC crijevo grijača izgrađeno je ugled u automobilskoj industriji za kvalitetu i izradu Proizvodimo HVAC crijevo grijača za gotovo svaki automobil na putu danas Uro dijelovi

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.