• Novo
DORMAN 573- Crevo za punjenje goriva za određene Dodge modele Odgovara: 2004- Dodge Ram 1500, 2006- Dodge Ram 2500

DORMAN 573- Crevo za punjenje goriva za određene Dodge modele Odgovara: 2004- Dodge Ram 1500, 2006- Dodge

Stupnjevi:
KM 41.98

Iznos
Tova je dostupna

Punjenje goriva Propuštanje vrata? Ovaj zamenski crevo za punjenje goriva je dizajniran i temeljito testiran da bi odgovarao izvornom vratu punila za određene godine, čini i modele za pouzdani popravak. Sa preko 80.000 proizvoda koji podržava tim inženjera proizvoda i stručnjaka sa sjedištem u Sjedinjenim Državama, Dorman je prvi izbor automobilskih stručnjaka, dvorišne mehanike i čine se sami preko Severne Amerike. Direktna zamjena - ovo crevo za punjenje goriva napravljeno je da odgovara originalnoj opremi na određenim vozilima. Izdržljiva konstrukcija - izrađena od materijala otpornih na gorivo za smanjenje budućeg potencijala neuspjeha. Regulatorno u skladu - sagrađen za ispunjavanje standarda emisije i inspekcije. Trustworthy vrijednost - podržan tim inženjera i stručnjaci za kontrolu kvaliteta u Sjedinjenim Državama. Osigurajte fit - da biste bili sigurni da ovaj dio odgovara vašem tačnom vozilu, unesite svoju godinu, make, modelirajte i konfiguraciju u alat za opremu na ovoj stranici. Dodatne karakteristike Boja : crna.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

HVAC crevo grijača

KM 16.39

Uro dijelovi HVAC crijevo grijača izgrađeno je ugled u automobilskoj industriji za kvalitetu i izradu Proizvodimo HVAC crijevo grijača za gotovo svaki automobil na putu danas Uro dijelovi

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.