• Novo
Dorman 573-crijevo za punjenje goriva za određene Dodge modele odgovara select: 1999-DODGE DAKOTA

Dorman 573-crijevo za punjenje goriva za određene Dodge modele odgovara select: 1999-DODGE DAKOTA

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Curi otvor rezervoara za gorivo? Ovo zamjensko crijevo za punjenje goriva je projektovano i temeljno Testirano kako bi odgovaralo originalnom vratu za punjenje za određene godine vozila, marke i modele za pouzdanu popravku. Sa preko 80.000 proizvoda uz podršku tima inženjera i stručnjaka za proizvode sa sjedištem u Sjedinjenim Državama, Dorman je prvi izbor automobilskih profesionalaca, mehanike dvorišta i uradi sam širom Sjeverne Amerike. Direktna zamjena-ovo crijevo za punjenje goriva je napravljeno tako da odgovara originalnom dijelu opreme na određenim vozilima. Izdržljiva konstrukcija-izrađena od materijala otpornih na gorivo za smanjenje budućeg potencijala neuspjeha. U skladu sa propisima-izgrađen da ispuni standarde emisije i inspekcije. Pouzdana vrijednost-podržan od strane tima inženjera i stručnjaka za kontrolu kvaliteta u Sjedinjenim Državama. Osigurajte prikladnost-da biste bili sigurni da ovaj dio odgovara Vašem tačnom vozilu, Unesite svoju godinu, marku, model i konfiguraciju u alat za uklapanje na ovoj stranici. Dodatne Karakteristike Boja : Crna. Odgovara Select : 1999-2004 DODGE DAKOTA i više-dodajte svoje vozilo na naš Fit widget za provjeru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

HVAC crevo grijača

KM 16.39

Uro dijelovi HVAC crijevo grijača izgrađeno je ugled u automobilskoj industriji za kvalitetu i izradu Proizvodimo HVAC crijevo grijača za gotovo svaki automobil na putu danas Uro dijelovi

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.