• Novo
5. Radna oprema ženske Fast-Tac Cargo profesionalne uniformne pantalone, poliester Ripstop, drveni ugalj, duge, stil 64419

5. Radna oprema ženske Fast-Tac Cargo profesionalne uniformne pantalone, poliester Ripstop, drveni ugalj,

Stupnjevi:
KM 6.38

Iznos
Tova je dostupna

Doživite performanse kao nijedan drugi! Krećite se lako i budite spremni za bilo koju situaciju sa ženskim fast-Tac teretnim gaćicama od 5.11!Ekskluzivno proizveden od strane 5.11-a kako bi svakom korisniku pružio vrhunske performanse za svaku situaciju. Ova pantalona za radnu odjeću prilagođena je 100% vrhunskom poliesteru Fast-Tac ripstop napravljen za optimalnu korisnost, udobnost i izdržljivost. Poseduje komforni pojas poboljšan sa 4-smernim rastezljivim platnenim panelom za lako stvaranje savršenog kroja bez žrtvovanja komfora i performansi.Fast-Tac teretne pantalone su namenski napravljene da izdrže teška okruženja, imaju devet džepova uključujući dvostruke i teretne džepove kako biste bili spremni protiv hitnih slučajeva. Njegova Nylon 6 re-enforcement u mag i utility džep osigurava maksimalnu korisnost i pouzdanost.Nabavite pravu opremu od 5.11 i doživite beskompromisne performanse za svaku situaciju! Kvalitetna konstrukcija tkanine-napravljena od 4.7-oz. sa WR finish 100% poliesterskom tkaninom, ove pantalone pružaju efikasan, prozračan i lagan donji deo za optimalni komfor. Udoban FIT-Featuring 6 najlon ponovno izvršenje u mag i utility džep za profesionalni profil u bilo kojem okruženju, što ga čini idealnim za širok spektar radnih okruženja. Višestruki džepovi-skrojeni s brojnim i prostranim džepovima, uključujući džepove za teret, držeći svoju opremu i male lične stvari spremne i pri ruci. OPTIMUM MOBILITY-dizajniran da ispuni zahtjeve za dress code i funkcionalnost sa udobnim pojasom sa 4-smernim panelom od rastezljive tkanine. Ove pantalone će sigurno osigurati prianjanje dok izgledaju sjajno i zadržavaju maksimalnu pokretljivost. Profesionalni dizajn-dizajniran sa gussetiranim šavovima sa dvostrukim i trostrukim šavovima i melaminskim dugmadima, dodajući zagarantovanu pouzdanost šortsu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.