• Novo
& M Početna Fashions Weindeer Poliester tkani baca, crvena

& M Početna Fashions Weindeer Poliester tkani baca, crvena

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Postoji meka, simpatična pokrivačica protiv tableta koja odgovara vašim potrebama za hladnom vremenu na fudbalskom stadionu. Jedinstveni obrazac se ispisuje na mekim polarnim runom i preokretama četkici ruči s brušenom Sherpa koji vas odmah zagrijava. Držite se izvan zimske hladnoće sa našim ćudljivim ispisanim runom. Savršeno za kauč, sportsku igru, automobil / motor kući ili bilo gdje drugo trebate pokrivač. Mašinsko pranje hladno odvojeno koristeći delikatni ciklus i blagi deterdžent. Ne izbjeljivati. Suši se na slabiju nježnog ciklusa i uklonite odmah. Ne peglu. Mjere 50 D 60 i dostupno u drugim zabavnim dizajnom. Koristi : Dekorativni kućni dekor. Uključuje : bacanje. Materijal : 100% poliester. Zemlja porijekla : Kina. Mjere 50x60 ", izrađene od 100% mekih poliestera sa ugodnim šerpam koji vas zagrijavaju u hladnoj noći. Nemojte gvožđe. Poklon za porodicu i prijatelje za božićne praznike . J & M nudi divne proizvode za dom i kuhinju za vaš dom, za više domaćih proizvoda kliknite vezu J & M Home Fashions na vrhu stranice da biste istražili više proizvoda.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Odmor za snijeg, 50 60

KM 0.33

Shop safavieh at Uštediti novac Live bolji.Safavieh za odmor za snijeg, 50 "x 60 ", crvena / whitedreaming od bijelog Božića? Uz ovaj odmor za odlaganje snijega, možete dobiti jedan u

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.