• Novo
Wotryit gaćice za žene ženske gaćice Floral Lace Midnight gaćice Strappy Bow Tie donji veš ženske crne l

Wotryit gaćice za žene ženske gaćice Floral Lace Midnight gaćice Strappy Bow Tie donji veš ženske crne

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Dobro Došli U Našu Trgovinu, Mi Smo Prodavnica (Wotryit) Koja Se Fokusira Na Modu Odjeće, Fokusiramo Se Na Prvi Plan Mode I Kupcima Pružamo Najmodernije, Najkvalitetnije I Najpovoljnije Proizvode. Naša Želja Je Da Mušterijama Pružimo Najzadovoljavajuće Iskustvo Kupovine, Hvala! ! !. 65% Pamuk 35% Poliester. Boje dvije boje, uključujući klasičnu misterioznu crnu i elegantnu bijelu. Čipka je meka linije su jasne tekstura je lagana i providna i više je . Mašna na prednjem delu gaćica je izuzetna i lepa koja se razlikuje od ostalih mekih Mašnica. Luk ove gaćice je sa stilom. Tu je i čipkasta obloga sa prednje strane, a tkanina je udobna za nošenje. U za povećanje vijeka trajanja preporučuje se pranje ruku. Paket : 1kom gaćice.Tabela veličina : . Veličina : M struk : 58cm/22.83" dužina : 20cm/7.87" preporučena težina : 90-130 funti veličina : L struk : 62cm/24.41" dužina : 21cm / 8.27 " preporučena težina : 130-142 funte izuzetni detalji kaiševi, mašne, dizajn čipke, stalno povećavajući veličinu malog . Super Meka I Rastezljiva Elastika U Struku I Nogama, Niskog Kroja, Mašna Sa Rastezljivim Cvjetnim Čipkastim Ukrasima, Omogućava Vam Da Napravite Prelepu Noć Sa Svojim Ljubavnikom. Savjeti za čišćenje za povećanje vijeka trajanja preporučuje se pranje ruku. Materijali 65% pamuk, 35% poliester.Ova Čipkasta Tkanina Je Meka I Udobna Za Kožu. Boje dvije boje, uključujući klasičnu misterioznu crnu i elegantnu bijelu. ženske gaćice, ženske gaćice,ženske gaćice,pamučne gaćice za žene,ženske gaćice,plus size gaćice,hipster gaćice za žene,čipkaste gaćice za žene,donji veš žene,ženski donji veš,bešavni donji veš za žene, donji veš visokog struka za žene.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

WA WONDER WOMAN GAĆICE

KM 0.67

Obucite svoje bešavne bikini gaćice Wonder Woman i osvojite Svijet Bešavna konstrukcija daje vam gladak, udoban kroj ispod odjeće Zvanično licencirano donje rublje Wonder Woman ima po c

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.