• Novo
Ženske kratke hlače za trčanje Active Dolphin Woven sa ugrađenom linijom

Ženske kratke hlače za trčanje Active Dolphin Woven sa ugrađenom linijom

Stupnjevi:
KM 8.49

Iznos
Tova je dostupna

Bilo da vježbate u teretani, idete na trčanje, obavljate poslove ili uživate u spoju na kafi, ove ženske aktivne kratke hlače Danskin sada će vam biti udobno. Sa mekom, ali izdržljivom tkanom konstrukcijom, ovi delfin šorc imaju set bočnih proreza i zaobljenih uglova za simpatičan, vintage izgled. Ugrađena podstava stvara gladak osjećaj na vašoj koži i minimizira potrebu za glomaznim setom dodatnih slojeva, dok pokriveni elastični pojas i unutrašnja vezica pružaju prilagođeno pristajanje. Ove kratke hlače za trčanje dostupne su u različitim stilovima i dobro funkcionišu u aktivnim i ležernim situacijama. Danskin sada ženske kratke hlače za trčanje Active Dolphin Woven sa ugrađenom podlogom : 100% poliester . Aktivni šorc . Meka tkana izrada . Delfinski stil sa prorezima sa strane i zaobljenim uglovima . Ugrađeni liner . Pokriveni elastični pojas sa unutrašnjim vezicama . Dostupno u različitim stilovima . Perite u mašini na hladno, perite sličnim bojama, samo izbeljivač bez hlora po potrebi, sušite u mašini za sušenje veša, srednje peglajte, ne koristite omekšivač.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna ušteda

KM 3.33

Ženske gamaše visoke struk joge vježba vježba kapris za ležerne ljetne hlače Fetures : 1 Izrađen je od visokokvalitetnih materijala, izdržljivih materijala, izdržljivo bivši za va�

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.