• Novo
Voncos ženske zimske baršunaste tajice topla ponuda-debeli plišani kašmir labavi kroj sa džepovima pantalone visokog struka štampane termo tanke uske flis obložene treningom za jogu pune dužine pantalone

Voncos ženske zimske baršunaste tajice topla ponuda-debeli plišani kašmir labavi kroj sa džepovima pantalone

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

★Zimske helanke sa podstavom od flisa za žene, rastezljive debele helanke od kašmira sa visokim strukom plišane tople termo pantalone★. Slatka i udobna - tkanina vrhunskog kvaliteta sa sposobnošću zadržavanja oblika, meke i modne pantalone, udobna tkanina od mješavine pamuka, dobro se prilagođava tijelu. Njega odjeće-ručno pranje, sušenje, izbjegavanje izlaganja suncu kako bi se izbjegla promjena boje odjeće, preporučuje se tečni deterdžent. ★OSTALE NAPOMENE : . 1.Veličina je ručno mjerenje, zbog različitih metoda mjerenja za svaku osobu mogu postojati greške 0,4-1,2 inča. 2.Prava boja predmeta može se malo razlikovati od slika prikazanih na veb lokaciji uzrokovanih mnogim faktorima kao što su osvetljenost vašeg monitora i osvetljenost svetlosti. ★Usluga : . Svako treba da bude tretiran kao princeza.Nosite odeću možete biti ono što jeste!. Ako ima bilo kakvih problema sa kupovinom, slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo vam pomoći da rešite problem, biće nam zadovoljstvo da vam pružimo divno iskustvo kupovine. ★Sve podudaranje : super guste tajice od kašmira mogu se nositi sa svom odjećom. Može se koristiti direktno kao vanjske pantalone sa džemper majicama itd., ili kao helanke sa suknjama. Tanke ženske tople noge pokazuju da vaše noge izgledaju vitkije i održavaju toplotu u jesen i zimu,ormar je neophodan za dame. ★Budite zvijezda u svim prilikama : ova topla fuzzy odjeća je odlična opcija za moderne dame, svestran komad bez ikakvih restriktivnih uslova. Aktivne elastične pantalone za struk su odijelo za casual, kućne, vanjske zimi; ove super elastične helanke vam omogućavaju slobodno kretanje i veoma su pogodne za skijanje, trčanje i druge zimske aktivnosti na otvorenom. ★SUPER udobno : naše tople termo pantalone za žene su napravljene od mekanog flisa šerpe i spandeksa. obložen mekanom podstavom od flisa koja će vas ugrijati bez dodavanja dodatne mase, odlična za nošenje u jesenskim i zimskim helankama. To je super udoban i moderan par pantalona visokog struka, nećete požaliti zbog kupovine. ★Modni, ali elegantan dizajn : slatke i meke udobne super guste tajice od kašmira za žene, Žene, dame i tinejdžerke u jesen i hladnu zimu. Pantalone sa podstavom od flisa, termo podstavljeni dizajn, održavaju vas toplim u hladnoj zimi, elastični struk visokog struka, jednostavan dizajn, ali ipak u modi. Osjećajte se sigurno, mekano i udobno, lako se podudaraju i izlazite. Savjeti : 1. Molimo uporedite veličine detalja sa vašim prije kupovine!!!2. Boje se mogu malo razlikovati ovisno o postavkama računara i monitora. ženske tajice se protežu na rasprodaji. ženske tajice na rasprodaji.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.