• Novo
Ernkv ženske Yoga Legging capri pantalone ljetni klirens prozračne pantalone sa visokim elastičnim strukom za trčanje sportske rastezljive čvrsta Moda opuštena Odjeća Siva s

Ernkv ženske Yoga Legging capri pantalone ljetni klirens prozračne pantalone sa visokim elastičnim strukom

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Welcome ( ^ _ ^ ) Dobrodošli Na Ernkv !Ern ( ^ _ ^ ) Ernkv Online modna prodavnica osnovana je 2019.Fokusiramo se na modnu žensku odjeću. Naš cilj je da budemo najveća kompanija za online garderobu širom svijeta.Naš brend fokusiran na žene i muškarce, pogodan za ženske i muške topove,majice, jaknu, kaput, Trench&coat, duksericu, bluzu, pulover, džempere, dukserice, kardigan, tunike, farmerke, helanke, olovku, suknju, pantalone, čizmu, kupaći kostim, bikini, babydoll, odjeću za spavanje, donji veš, itd.❥ ( ^ _ ^ ) Ako imate bilo kakvih pitanja Da li je to prije ili nakon kupovine, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo to riješiti umjesto vas.Ernkv Clearance Ernkv ženske Yoga Legging capri pantalone ljetni klirens prozračne pantalone sa visokim elastičnim strukom za trčanje sportski rastezanje čvrsta Moda opuštena Odjeća siva S1.TKANINE VRHUNSKOG KVALITETA.Activewear pantalone su napravljene od tkanina vrhunskog kvaliteta koje su i meke i lagane, pružajući vam maksimalnu udobnost tokom bilo koje aktivnosti.2.UDOBAN RASTEZANJE. Pantalone sa aktivnom odjećom imaju udobnu rastezljivu tkaninu koja će se kretati vašim tijelom. Bilo da vježbate ili obavljate poslove, ove pantalone će vam biti udobne cijeli dan.3.MODERAN DIZAJN.Ove aktivne pantalone imaju moderan dizajn koji ih čini savršenim za svaku priliku. Možete ih nositi u teretanu, na posao ili čak u grad.4.Svestrano. Ove pantalone su savršene za svaku priliku, bilo da se radi o treningu ili ležernom izlasku. Dovoljno su svestrane da se mogu nositi bilo gdje.- Azijska veličina Napomena pažnja : azijska veličina je oko jedna/dvije veličine manja od američke veličine.Veličina : S Veličina. : Mali SAD : 4 UK : 8 EU : 34 struk : 60cm/23.62" Hip : 84cm/33.07"t dužina : 85cm/33.46" ključna riječ : velike teretne pantalone sa niskim teretnim pantalonama ženske pantalone mieeyali pantalone mieeyali cargo široke pantalone žene bež mieeyali bež baggy cargo pantalone niske vožnje teretne pantalone baggy panrs bež harajuku mieeyali kargo pantalone bež pnats pqnts lowrise muineobuka teretne pantalone brown cargo hlače za žene smeđe teretne pantalone 1.It izrađen je od visokokvalitetnih materijala, izdržljiv za svakodnevno nošenje. 2.Poseban i moderan stilski dizajn čini vas privlačnijim, šarmantnijim, modnijim, čini da vaš oblik izgleda sjajno elegantno u isto vrijeme. 3. Njega Odjeće : Pranje Ruku / Pranje U Mašini Na Niskim Temperaturama, Ne Izbjeljivati, Izbjegavati Izlaganje, Vješati Se Da Se Osuši. 4.Naša udobna odjeća za jedinstveni dizajn savršen je dodatak svakoj modnoj garderobi. Od ležernog do formalnog, uvek ćete izgledati najbolje. 5.Obucite se gore ili dolje sa lakoćom. Odjeća je dovoljno svestrana za svaku priliku, bilo da se radi o noćnom izlasku ili danu u uredu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.