• Novo
Ribolovni mamac Visoka žilavost Fleksibilna za višekratna sporo potonuća slana voda slatkovodna umjetna crva ribolova

Ribolovni mamac Visoka žilavost Fleksibilna za višekratna sporo potonuća slana voda slatkovodna umjetna

Stupnjevi:
KM 6.52

Iznos
Tova je dostupna

Molimo vas da je primijetilo da ovaj predmet prodaje top kućnim ljubimcem iz Joybuy Marketplace.Design s mnogim odličnim karakteristikama, poput fleksibilnih, mekih i visokih žilavosti, naš ribolov mamac može izdržati agresivne ugrize. Veštački mamac za višekratnu upotrebu štedi vrijeme i novac na stalno pronalazeći novi mamac . kao savršen način za povećanje šansi za hvatanje velikih riba, našu meku mamac sa svijetlim bojama, poput basa mogu se lako privući raznim vrstama, poput basa , Walleye, pastrmka, pamuk i tako dalje . Lagan, i prenosiv, naš ribolov mamac može se lako nositi u vašoj kutiji za ribolov. Kao obavez za ljubitelje na otvorenom i ljubitelje ribolova, naša mekana mamac oponaša prirodna kretanja pravog crva, što ga čini nevjerojatno primamljivim ribama. Bez obzira da li u pišu u okeanu, jezerima, rijekama, potocima, Ili čak i na ocean stijenama, naš umjetni mamac pogodan je za sve vrste ribolovnih scena . Opis : . Uvođenje našeg mekog mamaca, krajnji ribolovni suputnik za sve vaše ribolovne avanture! Dizajniran je s pogodnostima i efikasnošću, na umu ovaj umjetni mamac je mjenjač igre za početnike i začinjene ribolovce. Zbogom da stalno tražite mamac, jer naša umjetna mamac za višekratnu upotrebu štedi vam vrijeme i novac. Sa svojom izdržljivom konstrukcijom možete se osloniti na ovaj mamac da izdrži višestruke upotrebe bez gubitka alure. Nema više gnjavaže pronalaženja svježeg mamaca svaki put kada udarite u vodu! Njegovo fleksibilno tijelo oponaša prirodna kretanja stvarne zemlje, što ga čini nevjerojatno primamljivim ribama. Svijetle boje i spiralno tijelo u obliku dodatno poboljšavaju njegovu sposobnost da se zbrka i namamljuju ribu učinkovito. Bez obzira da li vi riborite u okeanu, jezerima, rijekama, potocima ili čak na ocean stijenama, naš umjetni mamac pogodan je za sve vrste ribolova. Savršeno je za ribolov na okeanu, ribolov na ocean plaži, a bilo koji drugi vodeni tijela u kojima riba čekaju da budu uhvaćene. Ne propustite priliku da poboljšate svoje ribolovno iskustvo sa našim mekim mamac. Dobijte svoje danas i koluti u onim velikim hvatanjima kao nikad do sada!. Naziv predmeta : Ribolov mamac. Materijal : meka guma. Značajke : meka, fleksibilna, realna, ne miris, prenosiv. Detalji veličine : . Dužina : 11cm / 4.33 "(približno). Napomene : Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja predmeta može biti malo drugačija od slika. : . 6 x ribolovne mamce Vermon 6pcs ribolovni mamac visoka žilavost fleksibilna za višekratnu sporo potonuće slanu vodu slatkovodne umjetne crv.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

3D Minnow 3-1 2

KM 1.67

Kristal 3 D Minnow dat će slanu vodenicu raznolike mogućnosti hvatanja riba u veličini i boji kako bi se podudaralo sa bilo kojim uvjetima ribolova Pouzdana kristalna minnow akcija pobolj

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.