• Novo
Sebile® magični plivač mekan

Sebile® magični plivač mekan

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Čarobni plivač meka je spojena meka plastična mamac koja pliva kao i originalni čarobni plivač hardbait, plus može se postaviti; TEXAS-RIGGED, CAROLINA-RIGGED ILI NOS KUPNJE TO ZA DROPUNJENJE. Zamršene detalje i realistična akcija plivanja donose ovo mamac u život. Plivajte ga, Jig, ili kreten, čarobni plivač meka je siguran u svim situacijama. Ugradni utor u vrhu masiva nazad skriva bod u kuki. Strateški postavljene rupe u nosu i grlu, a u utoru na trbuhu i leđima omogućuju čarobnom plivaču mekom da klizne na vođu, čineći izdržljivi mamac. Svaka čarobna torba za plivanje prodaje se bez korovanih, širokim poteškoćama. Sada sa poboljšanom kozmetikom i ojačanim mrežnim tijelom za veću snagu izvlačenja.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

3D Minnow 3-1 2

KM 1.67

Kristal 3 D Minnow dat će slanu vodenicu raznolike mogućnosti hvatanja riba u veličini i boji kako bi se podudaralo sa bilo kojim uvjetima ribolova Pouzdana kristalna minnow akcija pobolj

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.