• Novo
Muška 5. CT Londonski plavi topaz prsten sa pečatom u srebru

Muška 5. CT Londonski plavi topaz prsten sa pečatom u srebru

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Ovaj zgodni muški 5.50 ct Londonski plavi topaz pečatni prsten u Sterling Silveru od Orava je prizor koji sadrži prirodni londonski plavi topaz središnji kamen s bogatom Karipskom plavom nijansom. 5.5 ct Londonski plavi topaz dragi kamen je naglašen sa 25 pjenušavih bijelih kubnih cirkonija dragog kamenja. Ovaj muški pečatni prsten od srebra je utisnut .925 i dolazi u atraktivnoj poklon kutiji za potpis. Ako tražite poseban poklon za posebnog muškarca s odličnim osjećajem za stil, ne tražite dalje. Ako tražite poseban poklon za posebnog muškarca s odličnim osjećajem za stil, ne tražite dalje. 5,5 karata ukupne težine prirodni Londonski plavi Topaz. Tamno plava boja. Okruglog oblika, 11 x 11mm.kubni cirkonij akcentno kamenje. Srebra je utisnut sa .925. Uključuje poklon kutiju za potpis. Pravi promišljen poklon za rođendane, praznike, godišnjice ili druge prilike.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Polirani pojas od titana

KM 8.99

Ovaj užas koji se ne može izlaziti iz stila Izrađen od titanijuma sa brušenim finišom za mat sjaj, ovaj 8 mm široki rub pojas će bez napora gel sa vašim svakodnevnim ruhom Ovaj impre

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.