• Novo
Peermont Peermont 18k prsten sa uvijenim redom od bijelog zlata

Peermont Peermont 18k prsten sa uvijenim redom od bijelog zlata

Stupnjevi:
KM 6.00

Iznos
Tova je dostupna

Podignite svoj stlye s ovim elegantnim 2 redom uvijenim vječnim prstenom. Sadrži encrusted CZ elemente za dodatni shimmer. Savršeno za svaku priliku da sve oči budu uprte u vas. Garantovano zadržava svoj originalni sadržaj i boju. 100% zadovoljstvo zagarantovano : ako postoji bilo kakav problem sa vašim artiklom, možete ga vratiti bez ikakvih problema. Vješto ručno rađeno : cijeli dekorativni proces vrši se pod mikroskopom naših vrhunskih zanatlija i dizajnera. Visoka završna obrada : garantovano zadržava svoj originalni sadržaj i boju. Siguran za sve tipove kože : Svi naši proizvodi su hipoalergeni i bez nikla, što ih čini savršenim za one sa osjetljivom kožom. Čini elegantan dodatak vašoj kolekciji dodatne opreme. Isporučeno s vama na umu kako biste bili sigurni da vi i vaše najmilije uvijek izgledate moderno. Trudimo se da vaše stvari budu jedinstvene i bezvremenske za vaše najupečatljivije prilike. Napravljen sa elegantnim prekrivačem od bijelog zlata od 18k i sjajnim CZ akcentima. Predivan dvoredni upleteni dizajn. Ženski prstenovi.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Titanium polirani utor

KM 3.33

Savršeno za modernog čovjeka u pokretu ovog titanijskog opsega odmah će pozajmiti sofisticirani dodir svom stilu Prikazivanje žreovih uzoraka za klasični izgled, ovaj 3,75 mm široki be

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.