• Novo
Primal Steel Stainless Steel Antiqued and Brushed Checkered Pattern Band

Primal Steel Stainless Steel Antiqued and Brushed Checkered Pattern Band

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Da biste pokazali svoj hrabar, ali jedinstven modni osećaj za stil, ova sjajna traka od nerđajućeg čelika je savršena. Ova širina pojasa od 8 mm sadrži upečatljive karirane uzorke istaknute starinskim detaljima za zgodan izgled. Fierce u dizajnu, ovaj bend je sigurno vaš omiljeni i dostupan je u veličini prsta 11.5.Težina metala : 7,58 grama tip nakita : Fashion Ring stil : karirani uzorak vjenčane trake nakit završna obrada : Antiqued, brushed Pol : Muški Metal : Nerđajući čelik Metal Boja : bijela traka širina : 8 mm veličina prstena : 11,5 vaš predmet stiže u besplatnoj zelenoj poklon kutiji sa bijelom mašnom, savršeno za čuvanje ili davanje poklona.Zemlja porijekla : Kina Nerđajući čelik, Antikviteti, brušeni, karirani uzorak.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Titanijum polirani bend

KM 0.33

Dajte svom partneru poseban poklon sa ovim poluvrijeme okruglom titanijumskim svadbenim opsegom Izvrsno za svakodnevnu upotrebu, ovaj klasični opseg 4 mm na raspolaganju je u veličini prst

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.