• Novo
Školska Uniforma Za Dječake Wonder Nation Super Meke Ravne Prednje Kratke Hlače, Paket Vrijednosti, Veličine 4-16

Školska Uniforma Za Dječake Wonder Nation Super Meke Ravne Prednje Kratke Hlače, Paket Vrijednosti, Veličine

Stupnjevi:
KM 6.62

Iznos
Tova je dostupna

Za najbolju udobnost i vrijednost klasičnih uniformnih stilova dostupnih u cijeloj zemlji, pogledajte Wonder Nation školsku uniformu kratki rukav Interlock Polo, 4-paket vrijednosti. Ovi bezvremenski uniformni klasici napravljeni su bez oznake za udobnost u mekanoj i izdržljivoj interlock tkanini. Sa rebrastim ovratnikom i manžetnama i mršavim plaketom sa četiri dugmeta u raznim bojama otpornim na bledenje, biće postavljena za bilo koju javnu ili privatnu školsku uniformu sa stilom. Opskrbite se svim njenim osnovnim potrepštinama za školsku odjeću s drugim paketima posebnih vrijednosti od Wonder Nationa u trgovini uniformi! Wonder Nation Školska Uniforma Kratki Rukav Interlock Polo, Paket Vrijednosti 4 Paketa : 60% Pamuk/40% Poliester Interlock Polo. Rebrasta pletena kragna i manžetne. 4 Dugme Skinny Plaket. Stil Kratkih Rukava. Fade Otporna Boja. Kontrastna Traka Za Vrat. Bez oznake za udobnost. Mašina Za Pranje Hladno. Školska Uniforma Odobrena. Zemlja porijekla : SAD ili uvezena.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Wrangler Teret Kratak

KM 2.00

Wrangler Boy's Cargo Shortstretch fabrication for comfort and added movementdva prednja kosa džepa, dva bočna džepa za teret i dva džepa za leđa kontrastna boja stitching UPF 30 Adjust

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.