• Novo
Wonder Nation Boys Pletene Šorc, 2-Pakovanje, Veličine 4 - & Husky

Wonder Nation Boys Pletene Šorc, 2-Pakovanje, Veličine 4 - & Husky

Stupnjevi:
KM 7.99

Iznos
Tova je dostupna

WN TERRY SHORT svaki dječak voli nosite kratke hlače za laku aktivnost. Pomaže da napravite udobnost zbog mekog osećaja ruke i postojanost tkanine je takođe dobra, pa ako dete padne na nešto, kratke pantalone nije lako poderati. To govori ovaj kratki pantalone polutrajan. Ima vezicu na pojasu koja čini fit za tijelo kada vježbate kao trčanje, skačući rastezanje i čučanje i tako dalje. Bez obzira na to što dječaci ciljaju, za aktivnost, ova kratka pantalona je obavezna stavka. Kratke pantalone za dječake-60% pamuk / 40% poliester. Pakovanje od 2 komada. Udobno. Osjećaj meke ruke. Brzina. Dizajn Odgovara. Lako Aktivan. Praktičnost. Lako Postavljanje. Perite u mašini na hladno, perite sličnim bojama, nežni ciklus, samo izbeljivač bez hlora po potrebi, sušite Nisko, Srednje gvožđe po potrebi. Funkcionalna Vezica I Udoban Struk. Made in Vietnam.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Wrangler Teret Kratak

KM 7.99

Wrangler Husky Boys' Cargo Short Straight fit Adjust to fit waistband Sizes 47 : Snap and zipper closure Sizes 818 : dugme i zipper closure Front slash pockets Back welt pockets Side cargo p

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.