• Novo
Star Wars Darth Vader Sastajemo se ponovo na posljednjem toonskom stilu - pamučna majica kratkih rukava za odrasle - prilagođena-atletska mornarica

Star Wars Darth Vader Sastajemo se ponovo na posljednjem toonskom stilu - pamučna majica kratkih rukava

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Službeni zvezdarski ratovi Merchandise Star Wars Darth Vader majice za dečake, devojke, muškarce i žene; Muška majica Darth Vader; Ženske majice Darth Vader; Dječji majice Darth Vader; Star Wars T majice za Galaxyevu ivicu; Duksevi Darth Vader; Star Wars majice za porodicu; Citat; Smiješno "Konačno se srećemo." Darth Vader je poznato rekao da je Obi-Wan Kenobi, a sada možete reći svima u koje nailazite, zahvaljujući ovom zvaničnom majicu Star Wars ili Hoodie! Svojim crvenim svjetlosnim svetlama zapaljeno, Vader dolazi iz ruke dok zvijezda smrti visi nad glavom, sve u simpatičnom i privlačnom stilu. Krenite u Disneyland ili Walt Disney World? Pripremite se za Galaxyevu ivicu sa zvijezdama ratovima TEE koji je savršen za podudaranje sa prijateljima i porodicom. Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača. Magija u detaljima. Art zaslona. 100% pre-smanjiti pamuk. Kratki rukovi za set. Vrat posade. 3/4 "rebrani ovratnik. TAPENI vrat i ramena za izdržljivost. Rukavice i dno igle i igle se neće odvojiti. Oznaka od suze. 100% pamuk. Uvezeno za to nije dostupno. artikal. Ovaj se predmet ne može isporučiti međunarodno ili izvan 50 Sjedinjenih Država. Može se otpremiti samo na fizičku adresu, a ne na P.O. kutiju, apo ili FPO adresu. Molimo vas da dozvolite 2-3 tjedna za isporuku . Svaka narudžba je Štampano nakon kupovine i razmatranja prilagođenih. Zbog jedinstvene prirode ovih predmeta, prilagođeni predmeti se ne mogu vratiti ili ne razmijeniti ako nisu oštećeni ili neispravni.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.