• Novo
Realtree Samit Muška majica za miris dugih rukava majica majica

Realtree Samit Muška majica za miris dugih rukava majica majica

Stupnjevi:
KM 25.00

Iznos
Tova je dostupna

Realtree Samit Muška majica s dugim rukavima Kontrola lova maskirnog majica maskira je za vaš sljedeći dan na lovu ili u otvorenom. Ova meka košulja sadrži održivi pamučni i reciklirani poliesterski mješavi tkanini. Ugrađena tehnologija za smanjenje mirisa inhibira rast bakterija koje uzrokuju miris koji vam omogućava da ostanete sigurni čak i kad se vjetar pokupi. Meka komforna košulja za svaki dan. Realtree samit Muška mirisa dugih rukava Kontrola lova mamuflažna majica : vrat posade. Održivi pamučni i reciklirani poliesterski mješavi tkanini. Dugi rukav. Strana mirisa; Ugrađena tehnologija smanjenja mirisa za inhibiciju rasta bakterija koje izazivaju mirisu. Rebrasti vrat i manžete za udobnost. 60% pamuk, 40% poliester.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

I muški duhovica, do 2xl

KM 14.00

Držite natkriveni i sloj na cool, svakodnevnu kapuljaču od i1savršenog za vaš atletski stil da li ste na terenu ili van njega Izrađen iz laganog premijernog trikota, ova dukserica sa ka

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.