• Novo
TADY MURES BLUE & CHROME OZ. Ribolov mamac, plastični misc

TADY MURES BLUE & CHROME OZ. Ribolov mamac, plastični misc

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Provjerite da li ste u potpunosti pripremljeni za svoje sljedeće ribolovno putovanje s tady mamca plavim i hromiranim 3 oz. Ribolov mamac. Stručne ribolovke znaju da privući ribu koju želite, od suštinskog je značaja da odaberete mamac posebno prilagođenu situaciji. Ovaj mamac dizajniran je sa reflektirajućim hromiranjem i plavim tijelom koji sigurno zabilježi pažnju vašeg sljedećeg ulova. Visokokvalitetna konstrukcija izgrađena je za posljednje za mnoge ribolovne ekspedicije, tako da se možete kladiti da će postati brzi favorit iz vašeg priključka. Paket sadrži 1 x ribolov mamac (model br. 45). Hrvat za hvatanje očiju i plave boje odražavaju svjetlo za efikasno snimanje pažnje obližnjih igara ribe. Koristite u rasponu ribolovnih uslova sa pristaništa ili u svom brodu. Lako manevriran dizajn teži 3 oz. Držite se na ruci u vašem ribolovom, brodu ili kutiji za borbu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Yakima Bait rat, F6

KM 6.52

Ovaj mamac rawafish sadrži pastrmku i panfirsku završnu obradu Imaju visoki akcijski čep za brisanje i višestruki dizajn Oni proizvode neodoljivu akciju trolovanja sa okruglim savijanjem

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.