• Novo
Zoom 124013-SP MAGNUM močvarna gusjenica Finesse Worm 1 2 15pk bundeva

Zoom 124013-SP MAGNUM močvarna gusjenica Finesse Worm 1 2 15pk bundeva

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Magnum močvarni gusjenica je puni inč duži od originala, ali nudi istu tantalizirajuću akciju. Sposoban je da se lovi mnoštvom tehnika, izgleda sjajno na mag shakey glavom, bujno stilom, bez težina, texas-stilom, carolina-stilom ili na padom. Slani miris i primamljiva djelovanje močvara zum magnum sigurno je da se vaš borba na trčanju za svoj novac. Impregnirana soli. Veličina = 6 1/2 ". Zoom Magnum močvarna gusjenica, 6" : upravljač zumiranja gusjenica 5 1/2 "je 1 Zoom-ovih najpopularnijih mamaca, sada je dostupan u veličini magnuma u šest 1/2" Pa. Močvarna gusjenica odlična radi kada je Texas-Rigged, Carolina - Carolina, Wacky stil, težina ili na skakiranom glavom. Izrađeni su super mekim i impregnirani teretom soli. 15 po paketu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Wicked mamca Coho Troller

KM 59.99

Wicked Coho Tlollers novi su i inovativni proizvod posebno dizajniran za bacanje, trol, povratak, sklupča, pluća ribe i trčanje iza ronilaca za mamac Wicked mahune Coho Troller : Coho Sal

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.