• Novo
Montaža linijskog upravljača Cylindring Synter Montaža Creva Odaberite: 1969- Chevrolet Corvette

Montaža linijskog upravljača Cylindring Synter Montaža Creva Odaberite: 1969- Chevrolet Corvette

Stupnjevi:
KM 88.90

Iznos
Tova je dostupna

Opsežan terenski pregled i testiranje osiguravaju odgovarajuće prikladnosti. Za putničke automobile i laki kamione. Opća uputstva su prepuna svake skupštine. Creva i spojnice dostupne su i za kamione prilagođene kamionom i teškim teretnim aplikacijama.com u potpunosti s tvorničkim instaliranim, pre-savijenim cinkovim dihromatičnim krajnjim spojnicama, nosačima, senzorima, oblogom, čahurima i Grommets.exces sae J2050 performanse Zahtevi - Vođen mogućnošću upravljača Cylindrična crijeva Montaža creva Select : 1972-1982 Chevrolet Corvette 8 Cyl 5,7 L 1969-1971 Chevrolet Corvette 8 Cyl i više - Dodajte svoje vozilo u naš Widget za provjeru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

JTE STEERINE TIE TIE

KM 12.43

TRW Upravljački kraljični rod je izgradio reputaciju u automobilskoj industriji za kvalitetu i izrazu Proizvodimo krajnje kravata za kravate za gotovo svaki automobil na putu danas...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.