• Novo
Cardone Remanucsiced P pumpa, W o Rezervoar Odgovara: 2006- Ford Fusion, Lincoln Zephyr

Cardone Remanucsiced P pumpa, W o Rezervoar Odgovara: 2006- Ford Fusion, Lincoln Zephyr

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Cardone Remanucsed P / S pumpa, bez kritičnih komponenti (CAM paketi, kaol ventili itd.) Su trostruki testirani kako bi se osigurala pouzdanost proizvoda. brtve za sprečavanje curenja. HNBR se ne razbija na visokim temperaturama poput klasičnog materijala za brtvljenje. -Dožeći za mjerenje pritiska, zaobilaznice, fluida, operacija ventila, upravljački napor i buku kako bi se osiguralo pouzdane performanse . kao obnovljene originalne opreme, ova jedinica garantuje savršeno sredstvo za popravljanje. Smanjuje energiju i sirovinu potrebnu za proizvodnju novog dijela za 80% . Odgovara : 2006-2009 Ford Fusion 6 Cyl 3 L 2006 Lincoln Zephyr 2006-2009 Mercury Milan 6 Cyl 3 l i više - Dodajte svoje vozilo u naše fit widget za provjeru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

JTE STEERINE TIE TIE

KM 12.43

TRW Upravljački kraljični rod je izgradio reputaciju u automobilskoj industriji za kvalitetu i izrazu Proizvodimo krajnje kravata za kravate za gotovo svaki automobil na putu danas...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.