• Novo
DORMAN TO35012PR PREDNJI DESNI DESNI UPORACI ZA KRAJ ZA SPECIFIČENE POSEBNE LAND ROVER MODELE

DORMAN TO35012PR PREDNJI DESNI DESNI UPORACI ZA KRAJ ZA SPECIFIČENE POSEBNE LAND ROVER MODELE

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Ovaj kraj separacijskog šipka direktno zamjenjuje originalnu opremu za šipku na određenim aplikacijama za vozila. To je pretrpio proces vodećih evaluacije u industriji kako bi se osigurala glatka, sigurna operacija. Sa preko 80.000 proizvoda koji podržava tim inženjera proizvoda i stručnjaka sa sjedištem u Sjedinjenim Državama, Dorman je prvi izbor automobilskih stručnjaka, dvorišne mehanike i čine se sami preko Severne Amerike. Pouzdana zamjena - ovaj sklop za krajnju vezu za vezanje direktno zamjenjuje originalnu opremu na određenim aplikacijama za vozila. Trajno dizajnirano - tvornički zapečaćeno i precizno krivotvoreno kućište, oduzima buduću koroziju. Pouzdano je inženjerirano - izgrađeno za smanjenje brzine habanja i osigurati ukupnu snagu. Pouzdani kvalitet - podržan tim stručnjaka za stručno inženjere i stručnjake za kontrolu kvaliteta u Sjedinjenim Državama. Osigurajte fit - da biste bili sigurni da ovaj dio odgovara vašem tačnom vozilu, unesite svoju godinu, make, modelirajte i konfiguraciju u alat za opremu na ovoj stranici. Model vozila Godine Ovaj dio se uklapa : Land Rover Freelander : 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Filter za upravljanje

KM 1.33

Wix HD hidraulični filtri imaju premium medij specifične za aplikaciju, uključujući žičanu sintetičku, poboljšanu celulozu i žičanu mrežu Visoka čvrstoća, materijali otporan na

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.