• Novo
Oznaka mainstaysa Crni tablice

Oznaka mainstaysa Crni tablice

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Ovaj okvir sadrži korak koraka u crnom završetku. To je savršen način za prikaz vaših omiljenih fotografija mogu se prikazati okomito ili vodoravno sa potrebnim vješalicama na stražnjoj strani. Koristite ovaj okvir kod kuće, uredu, spavaonijim sobama ili čak za komercijalne marketing prikaze. To je dobrodošao dodatak bilo kojem dekoru. Okviri za slike ne definiraju samo ličnost kuće, već i oni prikazuju estetski osjećaj ljudi koji žive u toj kući. Vrsta umjetnosti koju ste postavili opisut će vaše znanje o kreativnosti. Otuda su okviri za slike bitni dio dizajna enterijera objekta. Okvir za slike je zaštitna i dekorativna ivica za sliku, poput slike ili fotografije. To čini da je zalaganje sigurnije i lakše i oba izdvaja sliku od okoline i estetski integriraju s njima. Završetak : crna. Broj otvora : 1. Tip okvira za slike : okvir za slike tablet.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Knight Photo Prop

KM 2.00

Knight Photo Prop izrađen je od zaliha odbora Mjeri 3 metra 1 inč za 25 inča Lice viteza je izrezano tako da osoba može zabiti glavu kako bi snimljena njihova fotografija...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.