• Novo
Adario Automatsko podešavanje za podešavanje automobila, linijske postavke, crna

Adario Automatsko podešavanje za podešavanje automobila, linijske postavke, crna

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

D'Admario 6-line Automatske mašine su precizne tuneri koji automatski presekuju višak niza dok mijenjate nizove, eliminirajući potrebe Strippers koji prave niz promjena niza promjena niza. Izgradnja zupčanika 18 : 1 osiguravaju veću preciznost od standardnih tunera i osiguravaju stabilnost podešavanja čak i tokom najtežeg reprodukcije. Sadrži 6 tjunera i montažnog hardvera. Chrome finish. 6 In-line postavljanje za instrumente koji imaju sve 6 uređaja za podešavanje na istoj strani glave na glavi. 6 visokokvalitetnih preciznih tunera koji automatski preseče višak niza dok je gitara podešena; 6 linijski format. Pojedinačne žice za nizu čvrsto drže niz u uređaj za ugađanje, izbjegavajući potrebu za više omotača oko posta. Izvrsno za tremoto korištenje i druge zahtjevne aplikacije. Precizan 18 : 1 omjer zupčanja za glatko, tačno podešavanje sa minimalnim klizačem. Ograničena garancija za život.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

5pk nikl RND WND. MJERILO

KM 24.00

Nikl rana .018 Mjerač nikl na ranu na ranu električni gitarski niz; Okrugla rana s poplikiranim čelikom za karakterističan svijetli ton; Savršen kao zamjenski niz ili za stvaranje prila

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.