• Novo
No Boundaries Juniors Corduroy Shirt Sako

No Boundaries Juniors Corduroy Shirt Sako

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Naš no Boundaries Juniors Corduroy Shacket je savršen kompletniji komad za vašu zimsku sezonu. Vi ne želite da propustite na ovaj stil! Ovaj slatki okov sadrži našu novinu tešku somotnu tkaninu, prednji deo dugmeta, prednje džepove sa duplim kopčanjem, kapuljaču od flisa i manžetne na rukavima. Položite ovaj okov preko svoje omiljene majice i uparite sa omiljenim farmerkama sa patikama ili čizmama. Ovaj okov je dostupan u 4-u na trendovskim modnim kombinacijama boja. Isključivo na . Materijal : 100% Poliester. Održavanje : može se prati u mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Veličina : Model je 5 ' 10 " i nosi veličinu S. Fit : opušteno. Izrez : priložena kapuljača. Zatvaranje : dugme prednji. Džepovi : dva na grudima. Karakteristike : somotna tkanina. Okov od sumota za žene bez granica.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

DAME NCAA FLEECE

KM 3.00

SYRACUSE dame NCAA FLEECE Free shipping po narudžbama preko $35 na fan prodavnica Fanatics Uvezeno Materijal : 60% Pamuk / 40% Poliester Zvanično licenciran Podstava od flisa Oznaka : Za

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.