• Novo
Liberty Torbe Dugačak Mesarski Blok Pregača

Liberty Torbe Dugačak Mesarski Blok Pregača

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Liberty torbe dugo mesar blok pregača jedne veličine-9 oz./ yd2, 70/30 teški keper od poliestera/pamuka dva džepa ukrašena okruglim vezicama za dno sa svake strane pregače 27", petlja za vrat 23"nebrendirana etiketa/oznaka namjeravamo kombinirati modu, tehnologiju i nauku kako bismo vam donijeli trostruki komfor bez. Prozračna tkanina visokih performansi održava optimalnu temperaturu. Oni su dizajnirani da promovišu cirkulaciju krvi i protok kiseonika koji sprečavaju umor i pomažu u oporavku mišića. Bilo da ste sportista, učitelj, naša odeća je univerzalno pogodna za sve radove. Naše čarape su najbolji poklon za žene, sportiste i trkače. Svako na nogama cijeli dan. Ako se borite sa idejom poklona voljenoj osobi ili povremenom prijatelju, Ovo je će smanjiti vašu tjeskobu čak i bez da ih nosite. Vaše zadovoljstvo je naš najveći prioritet. Ako vam se iz bilo kog razloga ne sviđaju naše čarape ili druga odeća za odeću, nudimo vam potpunu povraćaj ili besplatnu zamenu. Bez razloga.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Mnogo Sheltie kecelju

KM 7.50

Pregača sa Sheltie umjetničkim djelima specifičnim za pasminu Ova pregača je iz Carolineine kolekcije blaga puno pasa Kuhinjska pregača ili pregača za roštilj Ova pregača je pregača

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.