• Novo
Russell muške i velike muške aktivne majice, 2-pakovanje, do 5XL

Russell muške i velike muške aktivne majice, 2-pakovanje, do 5XL

Stupnjevi:
KM 7.00

Iznos
Tova je dostupna

Uzmi dva! Ovaj multipagk majica iz Russela savršen je za svakodnevne aktivnosti, sljedeću vježbanje, pokretanje naloga ili visi oko kuće. Jednostavan za nošenje sa klasičnim, sportskim stilom, ovaj tee je odličan dodatak vašem trošenju performansi koji sadrži reflektirajuće kasete koje će vam pomoći da se vidljivi u uvjetima slabog osvjetljenja. Ne zaboravite : Dobijate dva! Materijal : 50% reciklirani poliester / 50% poliester. Njega : Mašina koja se može prati. Zemlja porijekla : Uvezeno. Set uključuje : 2 majice. Veličina : model je 6'1 "i nosi veličinu M. Fit : opušteno fit. Zatvaranje : pulover stil. Rukavi : kratki rukavi. Džepovi : Nema. Značajke : Crewneck; Dripower360 ™ Wigure Wicking tkanina; Super-mekan dizajn. Muške majice sa kratkim rukavima iz Russela.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

I muški duhovica, do 2xl

KM 14.00

Držite natkriveni i sloj na cool, svakodnevnu kapuljaču od i1savršenog za vaš atletski stil da li ste na terenu ili van njega Izrađen iz laganog premijernog trikota, ova dukserica sa ka

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.