• Novo
Muški lagani zip prsluk na otvorenom jakna s mnogim džepovima

Muški lagani zip prsluk na otvorenom jakna s mnogim džepovima

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Muški jaknu za slobodno vrijeme za slobodno vrijeme Lagani prsluk sa zip-om Mnogo džepova : višenamjenski prsluk bez rukava za sve svrhe izrađene od vrhunskih materijala, lagane, izdržljive i izrađene za posebno visoku nosivost : Zipsafari Vestmaterial : muški multi-džepni prsluk izrađen je od 100 % pamuk. Vrhunski materijali, lagana, izdržljiva i komforna. Ovaj prsluk je pogodan za fotografiju, direktore, planinarstvo, sportske sportove, ribolov, pucanje, sportski prsluk, lovtoutdoor sportskog prsluka sa dodatnim mnogim praktičnim džepovima na prednjoj strani, iznutra + dodatni zadnji džep sa bočnim zip.ideal kao radnom prslukom ili za hobije kao ribolov, lov, planinarenje, putni, kampiranje, penjanje, motociklizam, fotografija, pucanje, čuvar pasa, trening za kućne ljubimce, gledanje ptica. Može se koristiti kao poklon za porodicu, ocu, prijatelje, suprug, hoće Ljubav je vrlo mnogo.packeage sadržaj : Muška jakna X1 Size skupno posteljinu : Naše muške košulje / tisak brzo suha košulja su obavezni za bilo koju čovjekovu garderobu. Uz različite dizajne i obrasce, ove su teže savršene za vježbe ili svakodnevno trošenje. Blackoutwout znoj : Naše košulje za trening izrađene su od brzog sušenja poliesterske spandex tkanine koja je ultra-meka i vlaga. Zbogom se znojite i zdravo za hlađenje i suhi udobnost tokom i najteže vježbanje. Blackoutwout znoj : Naše košulje za trening izrađene su od brzog sušenja poliesterske spandex tkanine koja je ultra-meka i vlaga. Zbogom znoji i zdravo za hlađenje i suhim udobnosti tokom najtežeg treninga . Većina višestrukih prilika : ove ležerne i elegantne muške košulje pogodne su za sve prilike, posebno povremeni izlet, izleti na plaži, kurevine, odmarališta i aktivnosti za odmor. Savršeni su za proljeće, ljeto i jesen, a mogu se nositi za modni ulični stil, datumi, havajske zabave, svakodnevna casual habanja, habanje na plaži i više . savršena ideja za poklone : ​​posebni oče. Savršena utakmica sa čvrstim majicama, trapericama, šorc ili čak i odijelom Sportcoat Blazer. Oni također čine savršene poklone za svog dečka, sina, muža, ili čak sebe . Izuzetna usluga : Prije narudžbe, molimo pogledajte našu grafikon veličine preciznog veličine. Vrijedimo zadovoljstvo kupaca i posvećeni su pružanju izuzetne usluge . majice za muškarce; George majice za muškarce; Muške grafičke majice; T majice za muškarce; Mens tenkovi; Plus vrhova veličine; Muške gaćice; Muška majica; Mens tenkovi; Bijela bluza; Crna bluza; Ležerne majice na dugme; Majice Active odježe; Atletski vrhovi; Sportski vrhovi; Brzi suhi vrhovi.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Pro akcijska jakna

KM 2.33

Prednosti lagane kaiševine Frogg Toggs dostupne su u najpopularnijim maskirnim uzorcima Napredni dizajn materijala CLASSIC50 dodaje trajnost, 100% vodootporna dubina i još važnije, mekšu

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.