• Novo
Njshnmn Womens Plus Veličina Flannel Jakna s dugim rukavima, Ležerne kapute od labavog kapka, L

Njshnmn Womens Plus Veličina Flannel Jakna s dugim rukavima, Ležerne kapute od labavog kapka, L

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

NJSHNMN Flannel majice za ženska jakna za paljenje s dugim rukavima dolje košulja majica Boleshis Flannel majice za žene Koristite prozračne i udobne poliestere, prijateljske kože i udobne za nošenje u proljeće, pad i zimu. Pločene majice za žene sadrži gumb niz sanduk sanduk sa džepovima, rever dugim rukavima, zakrivljenim rukom, stilskim i šik. Nikada nećete van stila za žensku jaknu karirane jakne dnevno u trendu mora imati za vašu garderobu. Klasične bluze ženskih osmišljavaju utisak da su velikodušni i elegantni. Flannel tipka donje majice za žene najbolji je izbor za vaše svakodnevne habanje, a odlično ide uz poslovno odijelo, poput traperica, hlača i visokih potpetica. Bilo da radite, izlazite ili opuštate, plaćene flannelske majice su idi na izbor. Dobit ćete mnogo komplimenata kada nosite ove vrhove ženskih sila. Materijal : Flannel plaćene majice izrađene su od materijala prilagođenog kože, mekoj, prozračno i ugodno za nošenje. Ugodno i elegantno . Funnlel Shaket, plaćene majice, kotrljao je dugi rukav, V izrez, krakor, džep za poprsje, labav gumb, majica za žene . utakmica : Ova jakna za košulju može se podudarati biti usklađen sa raznim stilovima odjeće, poput šorc, suknji, traperica, mršavih gamarica, čizme, visokih potpetica. Ili se može nositi kao gornja odjeća za spajanje u proljeće i padu. To čini modom i šik . prigodom : ova flannela plairana majica je odlična za ležerne u zatvorenom ili vanjskom trošenjem vrata, radu, ured, školu, dom, svakodnevno trošenje, odmor, klub, noćni izlazak . Pakovanje : 1 PC prevelika majica.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Pro akcijska jakna

KM 2.33

Prednosti lagane kaiševine Frogg Toggs dostupne su u najpopularnijim maskirnim uzorcima Napredni dizajn materijala CLASSIC50 dodaje trajnost, 100% vodootporna dubina i još važnije, mekšu

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.