• Novo
Originalni Dickies muški okov

Originalni Dickies muški okov

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Svestranost originalnog Dickies platnenog sakoa sa flanelom je neosporna. Pruža vam toplinu i pokretljivost da se uhvatite u koštac sa onim što radni dan može donijeti. Izdržljiva patka platnena školjka vas štiti, dok se unutrašnja podstava od prošivenog flanela izoluje za udobnost. Njegovi nabori za pokretljivost leđa osiguravaju da možete doći, zamahnuti i saviti se kako dan zahtijeva. Sako za košulju takođe ima džepove za grijanje ruku i dvostruke prednje džepove na grudima sa zatvaračem i olovkom za maksimalnu korisnost. Opušten fit. Sprijeda. Džepovi za grijanje ruku obloženi flisom. Dvostruki prednji džepovi na prsima sa podjelom olovke. Podesiva kopča manžetna za prilagodljivo uklapanje. 100% pamuk patka Eksterijer; 100% pamuk flanel postava.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Pro akcijska jakna

KM 2.33

Prednosti lagane kaiševine Frogg Toggs dostupne su u najpopularnijim maskirnim uzorcima Napredni dizajn materijala CLASSIC50 dodaje trajnost, 100% vodootporna dubina i još važnije, mekšu

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.