• Novo
Treasure Isle 1966-

Treasure Isle 1966-

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

LP verzija. Alton Ellis je jedan najbolji duševni glasovi za izlazak iz Jamajke. Kao i pisanje hit sam pojedinačno, mogao bi napraviti pokrovnu verziju poznatu kao spoljni telo zvuk poput jamajke reggae sa najvećim lakoćom. Kao što je više uzvišeniji ritmovi ranijeg natjecanja; Skaquet; Period je počeo usporavati okola 1966. godine, neki kažu zbog ekstremnog toplotnog vajna koji je u ostrvu Jamajci u toj godini udarila, sporije ritmove koji su ljudi za učvrstili u različitim zvučnim sistemima i plesovima. To je takođe dozvolilo da se pjevačima više izražavaju i dozvoljavaju pjesmi da se sveti. Niko nije učinio ovo bolje od Alton Ellisa. Alton Ellis (B.1944, Kingston, Jamajka) započeo je pjevanje u ranoj fazi kao dio dvojaka sa pjevačem Eddie Perkins i zabilježio je za Studio jedan i Randys kao Altona i Eddyja i imala je masivan hit s pjesmom; murielquot ;. Pevački par krenuo je zasebnim načinima sa ALTON-om koji ide solo sa Studio jednom i da je mnogo u potražnji, zabilježen je i sa vojvodom Reids blagog studija kao Alton Ellis i plamen. Kao što je ranije rečeno, dok je ritam usporio gornje pjevače probijali su, a Alton Ellis je vladao vrhovnom. Jedna od njegovih melodija na ovom setu, quot; pripremite se (učinite rocksteady) quot; čak je dao i ovaj period u istoriji reggaesa njegova ime; rocksteadyquot ;. To je ovaj fantastičan period u rocksteady, 1966. do 1968. godine, taj Kingston zvuči na ovom izdanju. Ovaj set nosi sve velike hitove; a ne voli da voli yourquot ;, quot; djevojka Ive dobio je datumsku ,, quot; plač tukquot;, uz puno više klasika. Sav rez na pjesmima s blagom u ostrvu koji su zaista definirali eru. Dakle, sjednite i uživajte u rocksteady zvuku na svom najboljem. Uživajte u setu. Sadrži Phillis Dillion. Treasure Isle 1966-1968 (vinil).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Bunalim - Bunalim - vinil

KM 18.00

Dvostruki vinil LP prešanje Žestok psihodelic na folklornim aromom Fuzz Rock Circa 197072 Turski bend Bunalim (turski za quot; depresionquot;) je prava legenda : bili su apsolutni najluđi

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.