• Novo
Vintage kožni jantar prugasti pletenica, bež multi, 2'3 4 '

Vintage kožni jantar prugasti pletenica, bež multi, 2'3 4 '

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Safavieh Vintage kože VTL202 H Bež / Multi prostirki za danas �s Modni fokusirani dekor, vintage kožne prostirke prepuštaju se čulama vrpcama istinske kože u teksturiranim uzorcima ravnih tkanja i uključivanje zemljanih nijansa. Swank tumačenje tradicionalnih prostirkih kravljeg područja, vintage kožnih prostirki daju edgy elegancija za mod-chic kućnu namještaju. Prostirki ima približnu debljinu od 0,375 inča. Za više od 100 godina, Safavieh je postavio standard za fino izrađene prostirke i kućnu namještaju. Od poželjenih svježih i trendi dizajna do bezvremenskih komada kvalitete i kvalitete, izražavanje vašeg jedinstvenog osobnog stila nikada nije bilo lakše. Započnite svoj propis, namještaj, rasvjetu, vanjsku i domaću dekorsku karticu i otkrijte više od 100.000 safavijskih proizvoda danas. Visina hrpe je 0,25 - 0,5 inča. Moderni i savremeni stil. Šik trak uzorak.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

3a Flokati Red 6

KM 0.33

Postoji samo jedan pravi flokati, a danas je još uvijek Flokati jedan od rijetkih proizvoda napravljen na isti način i na istom mjestu kao i stoljećima Ruka tkana u Grčkoj od 100% novoze

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.