• Novo
IPhone 6S futrola, patchworks ITG nivoa velika bočna tekstura Zaštita od kapljenja protiv otiska prsta mat površina Slim fit solid futrola za iphone 6s - bijeli

IPhone 6S futrola, patchworks ITG nivoa velika bočna tekstura Zaštita od kapljenja protiv otiska prsta

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Patchworks ITG nivoa nije jednostavno jednostavan i tanak slučaj. Ispunjava ili premašuje U.S vojne zahtjeve za testiranjem pada. Strana ovog slučaja je gotova s ​​grubom završnom obradom teksture tako da neće preklizati iz vaše ruke. Svake rupe za port se u velikoj mjeri otvaraju kako bi odgovarale vašim kablovima sa visokim krajevima i 3. stranačkim kablovima. Jedinstveno dizajnirana unutrašnja struktura daje vrhunski otporan na udarce dok drži vrlo vitki profil. Odgovara i i Phone 6 i i Phone 6s. Baci ga! NEMA PROBLEMA! Nula rasuti, super tanak kofer za zaštitu vojnog razreda za i Phone 6s / 6. Zračni džepovi za apsorpciju udara, naši slučajevi i zaštitnici zaslona kreirani su minimalističkim redom. Posebno dizajniran i napravljen za uklanjanje za zaštitu ekrana od kaljenog stakla (ili slične zaštitnike). Veliki otvori za port za povećanje kompatibilnosti za munje i audio utikače. Ograničena doživotna garancija.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.