• Novo
IPhone Pro mackstand Anti-Shock i antipališta u crnom

IPhone Pro mackstand Anti-Shock i antipališta u crnom

Stupnjevi:
KM 26.00

Iznos
Tova je dostupna

Ovaj i Phone 12 Pro Max Kickstand Anti-Shock i antipališta u crnom nudi višestruke pogodnosti i funkcije u odnosu na druge slične stavke. Kompatibilan je s i Phone 2020 novi telefon 6,7 inča - obuhvaća sve uglove vašeg telefona sa potpunim zaštitnim dizajnom, ovaj slučaj pruža vam cijeli ekran preklopivanjem TPU-a i računara S Ovaj i Phone 12 Pro Max Kickstand Anti-Shock i antipališta u crnom su sjajni slučajevi Apple Kickstand, zaštitni poklopci stavka po sniženoj cijeni koju ne možete propustiti. Ovaj predmet je potpuno nov, neotvoren i zapečaćen u izvornom tvorničkom okviru. Njegove dimenzije su 0,60 x 7,10 x 3,50 inča i teži 0,19 lbs. Ovaj i Phone 12 pro max kickstand Anti-Shock i antipališta u crnoj boji je Apple Kickstand Conduct artikl iz naših zaštitnih pokrivača koji dolaze sa potpunim garancijom zadovoljstva. Za upotrebu sa Apple i Phone 12 Pro Max Apple Chickstand futrole. Kompatibilan sa i Phone 2020 novi telefon 6. 7 inča. Pokriva sve uglove vašeg telefona sa punom zaštitom. Ugrađeni dizajn Kickstanda, ovaj slučaj vam pruža cijeli ekran preklopivanjem je natrag kao postolje. Napravljen od otporan na udarce TPU i PC S.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Galaxy S Slim oklop

KM 19.98

Spigen Galaxy S6 Slim oklop Spigen Galaxy S6 Slim Amor Smartphone Shimmery White Polikarbonat Čuvari čuvari i telo vašeg uređaja i funkcije netaknute Lijepa svjetlucava bijela boja o

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.