• Novo
Fabric Mart direktna bakrena Fau svilena tkanina pored dvorišta, ili širina, neprekidna dvorišta narandžasta svilena tkanina, Slubbed Fau svila, svilena tkanina za mladenke, Veleprodaja umjetničke svilene tkanine

Fabric Mart direktna bakrena Fau svilena tkanina pored dvorišta, ili širina, neprekidna dvorišta narandžasta

Stupnjevi:
KM 3.06

Iznos
Tova je dostupna

Širina tkanine - 42 inča ili 107 cm boja - bakar (isto kao što je prikazano na slici) Tip tkanine - Art Silk / Faux Silk1 Yard = 36 inča ili 91,44 cm međutim, možete naručiti više metara po svom zahtjevu.(Napomena : dobićete tkaninu u jednom neprekidnom komadu na osnovu broja metara koje naručite. Na primer, ako naručite 10 jarde, dobićete tkaninu u jednom neprekidnom komadu 10 metara.) Ova bogata i luksuzna tkanina od veštačke svile je svetlucava tkanina koja nastaje tkanjem niti dve različite boje u tkanje koje kao da menja boje dok se tkanina pomera u različitim svetlima. Tkanina se može koristiti u više različitih kreacija od tkanine. U načinu odevanja, dobro funkcioniše za izradu lepršavih jakni, bluza, suknji, haljina i venčanica. Za uređenje doma može se koristiti kao draperije ili druge vrste tretmana prozora, trkači za stolove i krpe, te podmetači za naglasak na stolovima i naslonima i rukama na sofi.IMP Napomena : više yardage je skoro uvek dostupno. Samo mi pošaljite e-mail/poruku sa vašim zahtjevom.Ostale napomene : - velika količina je dostupna u skoro svim dizajnom mojih tkanina. Prihvaćam veleprodajne upite za tkanine.- Sve moje tkanine su potpuno nove i po najnovijim trendovima na tržištu. Širina tkanine - 42 inča ili 107 cm. Navedena cijena je samo za tkanine za četiri dvorišta. 1 dvorište = 36 inča ili 91,44 cms. Također možemo ponuditi odgovarajuće prilagođene navlake za jastuke, euro shams, poplune, trkače za stolove, trkače za krevete i prostirke za trpezarijski stol u istom dizajnu. Moja kolekcija obuhvata svilu, somot, pamuk, Ženil, platno, kožne tkanine, filc, ukrasnu čipku i traku. Moja raznolikost dizajna uključuje jednobojne boje, pruge, više boja, štampane baršunaste, Burnout baršunaste, vezene tkanine i tkane tkanine Jaquard.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.