• Novo
50* pamučna tkanina štampana tkanina šivanje tkanine za prošivanje za ručni rad DIY ručno rađena dodatna oprema crvena 50x

50* pamučna tkanina štampana tkanina šivanje tkanine za prošivanje za ručni rad DIY ručno rađena dodatna

Stupnjevi:
KM 3.06

Iznos
Tova je dostupna

Ova DIY šivaća štampana tkanina napravljena je od pamuka, prozračna je i meka, udobna na dodir, glatka i fina.Veličina je obreziva, tkanina za patchwork može zadovoljiti vaše različite potrebe.Možete ga koristiti u šivanju, uradi sam zanat i još mnogo toga, to je svestrana patchwork tkanina.Jedan set sadrži 7 tkanina za patchwork koje su različitog uzorka, mogu odgovarati vašim različitim zahtjevima.Tkanina je otporna na habanje i izdržljiva, mala i kompaktna, laka za gomilanje, pogodna za nošenje ili čuvanje.Materijal : Pamuk.Boja : Prikaži kao sliku.Veličina : 25*25cm, 50 * 50cm.Možda postoji malo izobličenja boja zbog različitih rezolucija računara.Možda postoje male greške usled različitog merenja ruke.1x Set patchwork tkanina.(7kom) ova DIY šivaća štampana tkanina napravljena je od pamuka, meka, prozračna, lagana i ima dobar osjećaj za ruke. Možete ga izrezati na bilo koju veličinu koju želite, može zadovoljiti vaše različite potrebe. Pogodan je za šivanje, DIY zanat i još mnogo toga, patchwork tkanina je svestranost. Jedan set sadrži 7 patchwork tkanina, svaka je dizajnirana sa različitim uzorkom. Tkanina je otporna na habanje i postojana u boji, može se koristiti dugo vremena.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.