• Novo
Eugene Textiles Forest Animal Collection print GSM cotton Width 44', izrađeni pamuk za prošivanje DIY & ljetni projekti, Crna tkanina u boji

Eugene Textiles Forest Animal Collection print GSM cotton Width 44', izrađeni pamuk za prošivanje

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Ova tkanina je inspirisana rustikalnom kabinom koja se susreće sa ćebetom Hudson's Bay. Ova 100% prošivena pamučna tkanina savršena je za sve vaše klasične projekte. Ova tkanina je meka na koži i ne iritira. Rustikalna kabina susreće se sa ćebetom Hudson's Bay-dvije popularne teme koje su inspirisale našu tkaninu za prošivanje životinjskog uzorka Hudson. Ova tkanina je napravljena od 100% pamučne tkanine za prošivanje čini stabilan, dugotrajan projekat. Perite u mašini na hladnom na osetljivom ciklusu. Koristite samo izbjeljivač bez hlora. Sušite nisko, toplo gvožđe u mašini za sušenje veša. Premium 100% pamuk ljetna tkanina crna boja . Perite u mašini hladno, delikatan ciklus, izbeljivač bez hlora, sušite u mašini za sušenje veša nisko, toplo gvožđe. Širina tkanine 44". Proizvedeno u Kini. Prodaje se po dvorištu u koracima od cijelog dvorišta . DIY predmet za izradu. Tkanina sa pamučnim printom za kućni dekor, odjeću i jorgan. Svestrano u svim projektima . 100% prošiveni pamuk.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.