• Novo
Atletički djeluje muške i velike muške aktivne garniture za kratke hlače, 2-pakovanje, veličine S-3XL

Atletički djeluje muške i velike muške aktivne garniture za kratke hlače, 2-pakovanje, veličine S-3XL

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Ovi muški kratkim kratkim hladnjacima su najbolji iz oba svijeta. Bilo da se krećete u teretanu ili samo ublažavajući se kod kuće, a aktivni kratke hlače od atletske radove su dvostruko u komfor i stilu. Ove muške opuštene kratke hlače dizajnirane su s podesivim strukom za izvlačenje, čineći ove bez napora, povlačenjem kratke hlače A moraju imati za vaše intenzivne vježbe ili lijene vikende. Postavljeni za ovaj muški šorc dolazi u zgodnoj zgradi garderobe. Uparite ove muške lagane kratke hlače sa omiljenim tinejskim ili teškim vrhovima za potpuni izgled - sada ste spremni za ono što donosi dan. Samo u. Materijal : 100% poliester. Njega : Mašina koja se može prati. Zemlja porijekla : Uvezeno. Set uključuje : 2 para kratkih hlača. Veličina : model je 6'1 "i nosi veličinu M. Fit : opuštena. Uspon i inseam : srednje ustajanje; 9 "Inseam. Zatvaranje : Uključivanje sa izvlačenjem elastičnim strukom. Džepovi : Nema. Značajke : Lagana i velika muška kratke hlače od atletske radove.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Venum nogi 2. borite se

KM 7.00

Zahvaljujući umetcima Lycra na stranama i bočnim prorezima, ovaj kratki će vam donijeti optimalan sistem regulacije vlage, kao i maksimalnu pokretljivost, tako da možete nadmašiti sebe

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.