• Novo
Muški tkani Jogger kratki

Muški tkani Jogger kratki

Stupnjevi:
KM 9.00

Iznos
Tova je dostupna

Dodajte ove elegantne povlačenje na jogger kratke hlače na svoju garderobu sada! Napravljeno u tkanini tkanine za dodatnu udobnost s tankom prikladom koji hitovi desno iznad koljena. Odlikuje se elastičnom struku s funkcionalnim kablom za izvlačenje za udobnost i podesivost. Prednja i natrag Gusset za mobilnost. Dva prednja bočna džepa i dva stražnja džepa dovoljno velik za vaš novčanik ili mobitel! Ove jogger kratke hlače dostupne su u redovnim i velikim veličinama i raznim bojama. Ispružite tkaninu za dodatnu udobnost; 9 "Slim Fit; lastirani struk; elastičan struk sa kablom za izvlačenje; prednja i natrag gusset; dva leđa džepova; dostupno u asortiranim bojama i veličinama; Po potrebi, po potrebi suhim, toplim gvožđem.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Venum nogi 2. borite se

KM 7.00

Zahvaljujući umetcima Lycra na stranama i bočnim prorezima, ovaj kratki će vam donijeti optimalan sistem regulacije vlage, kao i maksimalnu pokretljivost, tako da možete nadmašiti sebe

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.