• Novo
Muški Driflu Golf performans Proširivi struk Front Front

Muški Driflu Golf performans Proširivi struk Front Front

Stupnjevi:
KM 7.50

Iznos
Tova je dostupna

Kad se sagnete da biste odredili posljednju pobjedu puntta, posljednja stvar koju želite je da vam kratke hlače razbijaju i provali na pogrešnim mjestima. Naš PGO turneji Muški Driflux Golf Performance Proširivi struk Froik Front kratak ima komforni pojas koji se kreće s vama kad se savijate, istegnete, trčite, kako biste se odlučili. S našim moćnim suncem blokiranjem upf 50 ocjena za vrhunsku zaštitu od sunca - teško ćete se pritisnuti da biste pronašli bolji izbor za premium Golf habanje. Za povremeni, udoban pogled na kursu. Proširivi i rastezljivi pojas, otprilike 10 "inseam : UPF 50-godišnje zaštita od sunca za održavanje vaše kože zdravo . Motionflux : Stilovi tkani s inovativnim šavovima koji proširuju svoj spektar u potpuni potencijal . ne treba gubiti vrijeme Na suhom čistačima - stroj se prati za jednostavno održavanje. Suha suha . Napravljeno od : 100% poliester. briga : strojno pranje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Gumenište za furnite

KM 17.50

Muška povremena čista boja na otvorenom Pocket plaža Radna pantalona za teretna kratke hlače Značajke : 1 Napravljen je od visokokvalitetnih materijala, izdržljivog kojim se bira za va

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.