• Novo
Krug za Samsung Galaxy Z Flip futrola, Slim Fit PU kožni udarni zaštitni poklopac s kamencom za utor za narez za Samsung Z Flip, Crna

Krug za Samsung Galaxy Z Flip futrola, Slim Fit PU kožni udarni zaštitni poklopac s kamencom za utor za

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Kućište dizajna u stilu za Samsung Galaxy Z Flip 4. Samsung Galaxy z Flip 4 futrola Zaštita cijelog tijela. Potpuna zaštita, 360 zaštitna futrola za Samsung Galaxy Z Flip 4 futrola. Nema brige o padu . Samsung Galaxy z Flip 4 slučaja kompatibilan sa tipkom za reagiranje. Precizno izrez, savršen za novi Samsung Galaxy Z Flip 4 futrola, a bežični pogon za bežičnu mrežu, prekrasan Samsung Galaxy Z Flip 4 Case poklon izbor za djevojčice, prijatelje, ljubitelje, ljubitelje, ljubitelje, ljubitelje, ljubitelje, ljubitelje, ljubitelje, ljubitelje, ljubitelje, ljubitelje. Čini vas i telefonom izgledaju moderno i savršeno čak i svakodnevno noseći Samsung Galaxy Z Flip 4 futrola : kompatibilan sa Galaxy Z Flip 4 uređajima samo. Moderan još uvijek funkcionalan : izrađen od vrhunskog PU kože i odvojivog križnog remena, tanki i elegantni dizajn dodaje trendi i moderan izgled . Multi-funkcionalni dizajn : ovaj novčani telefon dizajn dizajniran s utorima za karticu, ličnu kartu i nešto novca , itd . Potpuna zaštita : PC Unutarnji se ne može slomiti i efikasnije smanjuje oštećenja slučajno pad telefona, a jednostavan za instaliranje i demontiranje. Dvostruka zaštita : kožni poklopac i tvrda futrola štite telefon od kapi i površinske ogrebotine.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.