• Novo
Dizajniran za iPhone PRO MA Case Dual Slow Teška teška čvrsta svjetla Kompatibilna sa magsafe-om Čudesni poklopac za zaštitu od kaplje za iPhone Pro - 6.7

Dizajniran za iPhone PRO MA Case Dual Slow Teška teška čvrsta svjetla Kompatibilna sa magsafe-om Čudesni

Stupnjevi:
KM 26.98

Iznos
Tova je dostupna

【Kompatibilni modeli】 Ovaj je slučaj dizajniran posebno za i Phone 12 Pro max - 6,7 ". Nije kompatibilan s bilo kojim drugim modelima. 【Zaštita od udara i odlaganja】 Ultra Čvrsti preferirani od strane sportaša za zaštitu vašeg telefona od slučajnih kapi, prašine i prašine i prašine i ogrebotine 【Slim Dizajn】 Ultra tanak i tanak dizajn bez dodavanja neku, bez polaganja elegantnom telefonu. Jednostavno klizanje u i izlazi iz vrećice i džepova 【Fleksibilna, udarna ploča TPE + tvrda, izdržljiva računala sa ojačanim uglovima, Bočni karolijski branik, podižene usne oko ekrana i fotoaparata. Ovaj telefon je otporan na udarce / otporan na udarce / udarca : 1 x poklopac kutije za mobitel (telefon nije uključen) Ovaj slučaj od 1,5 mm i 2,5 mm Bezels kamere za sprečavanje svakodnevnih ogrebotina, ali skupih područja. Bezel materijal izrađen je nadograđenim težem TPU silikonom, koji je dizajniran za izdržljivost. Inteligentni nano oleofobični premaz nudi premium i meko osjećanje na dodir u vašoj ruci.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.